Ce e mai problematic? Să fii gay sau stupid?

Pe Facebook pot fi găsite uneori și chestii interesante, susținute de argumente serioase așa cum este cazul analizei de mai jos care trateaza problema controversatului referendum pentru familia tradițională.

„Așadar, după dezbaterile ultimelor zile, aș concluziona că ”It is ok to be gay, but it is definitely not ok to be stupid”.

semnul intrebarii

Gay vs. stupid

Și acum să argumentez:
1. Marile orori consemnate de istorie n-au fost pornite de niște homosexuali care se plictiseau p’acasă și vroiau să impună ”sodomia” drept normă, ci de la tot felul de imbecili frustrați și avizi de putere, care au găsit drept cel mai scurt drum spre parvenire învrăjbirea prostimii majoritare (sau a ”idioților utili”, în limbaj de specialitate) împotriva unor minorități vulnerabile. Așa au procedat (și mai procedează încă) politicienii primitivi, așa a procedat (și mai procedează încă) biserica, și așa va mai proceda orice clasă de parveniți atâta timp cât va găsi un teren propice de manipulare, sau, mai exact, destui proști pe care să-i asmută împotriva a ceea ce nu înțeleg.

2. Deocamdată știința (cât de avansată o fi ea) nu a reușit să dovedească faptul că homosexualitatea este o ”boală” curabilă. Au încercat naziștii s-o ”rezolve” prin injecții cu hormoni (care s-au soldat cu niște ”rezultate” horror), au încercat comuniștii s-o ”rezolve” prin măsuri coercitive. În general toate sistemele totalitare au încercat să găsească ”leac” homosexualității, dar au avut la fel de mult ”succes” ca și cu prostituția. Singura cale de compromis a fost acceptarea (mai mult sau mai puțin tacită) și eventual legalizarea.

În schimb, s-a demonstrat în nenumărate rânduri că prostia este o ”boală” curabilă prin ”medicamentul minune” numit ”educație”. Și nu mă refer aici la prostia individuală, ci la aia de turmă, aia care se ”transmite genetic” (și) prin educație, de la o generație la alta; exact așa cum ne spunea dăunăzi un mare neurochirurg că s-ar transmite homosexualitatea.

Pe scurt, este scuzabil să fii homosexual, dar nu și să fii prost, mai ales într-o eră în care informația este la discreție.

3. În fine, homosexualii au oferit de-a lungul timpului o serie de personalități care au marcat evoluția omenirii. Că vorbim despre Alan Turing, considerat ”părintele” sistemelor de calcul moderne, al informaticii teoretice și al inteligenței artificiale, că vorbim despre muzicieni de referință, de calibrul lui Elton John sau Freddie Mercury, sau despre alți oameni care au marcat sau chiar revoluționat domeniul lor de activitate.

În schimb, proștii, de-a lungul istoriei, n-au creat decât multe probleme (atât lor, cât mai ales altora). Și au mai (pro)creat o grămadă de alți proști pentru a fi siguri că nu le va dispărea sămânța ”prețioasă”. Nu-i așa că-i ironic, ca un homosexual să fie menționat de istorie drept ”părinte” al unor concepte și idei indispensabile astăzi, în timp ce proștii ar putea fi (în cel mai fericit caz!) menționați drept părinții altor proști? Ceea ce mă aduce la ultima idee pe care vreau s-o expun aici: măcar homosexualii nu se înmulțesc, în timp ce proștii (care, după cum am stabilit mai sus, sunt incomparabil mai toxici pentru societate) o fac în draci…

Așadar, ca să concluzionez, dacă tot vă pasă de ”viitorul copiilor”, așa cum pretindeți, mai bine ați pune-o de un referendum prin care să interziceți prostia… sau măcar s-o combateți prin orice mijloace. Prostia (i.e. lipsa de educație), și nu homosexualitatea pun în pericol viitorul copiilor voștri…

P.S. Pentru cei tentați să mă combată, v-aș recomanda să vă mai gândiți înainte de-a o face. Majoritatea ”argumentelor” pe care le aud astăzi în spațiul public le-am ”fumat” de mult. Am fost și eu ”prost” ca voi, acum vreo 10-15 ani, pe când încă îmi mai trăgeam ”seva intelectuală” dintr-o societate primitivă, de-abia ieșită din umbra a 45 de ani de comunism… cu greu m-ați mai putea surprinde.”
Sursa: Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.