Liviu Avram: „Să vedem câți Florini Iordachi sunt la Curtea Constituțională”

Jurnalistul de la Adevărul, Liviu Avram, analizează gestul omniprezentului și omnipotentului Florin Iordache de a sesiza CCR despre protocoalele încheiate între diferite instituții ale statului.

Florin Iordache

Florin Iordache (foto: PSD/wikimedia commons)

„Sesizarea CCR pe tema protocoalelor e de un ridicol pe care numai Florin Iordache îl putea furniza.

Deci în beneficiul lui Liviu Dragnea, Florin Iordache a sesizat CCR că există conflict între Parlament și Ministerul Public, pe motiv că Ministerul Public a semnat protocoale cu SRI. Boooon….

Curtea Constituțională constată conflictele între instituții și le soluționează, arătând protagoniștilor și care e conduita constituțională, prin decizii care se aplică numai pentru viitor. Numai că…

1.Protocoalele în acest moment sunt denunțate de către părți și parțial declasificate. Nemaiexistând protocoalele, care mai e conflictul? Ce are de soluționat CCR, un război deja încheiat?

2.Parlamentul știa de ani de zile, chiar din rapoartele SRI, de existența acestor protocoale. Cu alte cuvinte, Parlamentul nu a știut că e în război cu Ministerul Public câtă vreme războiul era în plină desfășurare, dar acum cere CCR să soluționeze retroactiv un război care deja s-a încheiat.

Să vedem câți Florini Iordachi sunt la Curtea Constituțională dispuși să înghită o așa capodoperă”, a scris Liviu Avram pe Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.