Senator PNL: TAXA PENTRU DIASPORA. Ai studiat gratuit in Romania? PSD-ul vrea banii inapoi ca nu mai are ce fura!
Senatorul PNL Florin Cîţu a avertizat vineri, pe pagina sa de Facebook, că „Liviu Dragnea este disperat şi va taxa tot”, inclusiv diaspora, care trebuie să plătească pentru anii de educaţie ‘gratuită’
„Dragnea şi gaşca lui au început ofensiva împotriva sectorului privat, singurul care produce valoare adăugată în România, pentru a distrage atenţia de la JAFUL din sectorul public. Jaful care a dus la mai mulţi bani în buzunarele PSD-ALDE.
Mare atenţie!
1. Companiile de stat au datorii totale (sume ce trebuie plătite într-o perioadă de până la 1 an şi peste 1 an) de 56,03 miliarde lei. DA. Miliarde lei. Vă las pe voi să calculaţi ce se poate face în România cu aceşti bani. Dar acum înţelegeţi de ce PSD-ALDE-UDMR au introdus supraaciza, suprataxarea contractelor de muncă, CAS la dividende şi alte venituri nesalariale, TVA defalcat, au naţionalizat pilonul II de pensii de facto, suprataxează sistemul financiar, suprataxează munca, suprataxează companiile din energie, telecomunicaţii, jocuri de noroc etc”, a declarat Cîţu.
Liberalul a arătat că, în 2017, companiile de stat au esuat lamentabil neplătind: 3.5 miliarde lei la bugetul pentru pensii şi 7 miliarde lei la bugetul general consolidat.
„2. Şi aici se vede că tot ce fac în aceste zile este doar propagandă. Vor să nu vedeţi cât au furat”.
In 2017 companiile de stat NU au platit:
– 3.5 miliarde lei la bugetul pentru pensii
– 7 miliarde lei la bugetul general consolidat.
Şi acum bomba. În 2017 deficitul bugetar a fost de 24 miliarde lei iar aproape JUMĂTATE a fost generat de companiile de STAT care nu şi-au plătit contribuţiile şi alte datorii către buget.
Să fie clar pentru toată lumea:
Sectorul privat este FORŢAT de Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Tăriceanu să PLĂTEASCĂ datoriile rezultate după ce au furat PSD-ALDE.
Urmează: O TAXA PENTRU DIASPORA.
PSD-ALDE vor spune că diaspora să plătească pentru anii de educaţie ‘gratuită’ – altă ţară beneficiază şi atunci este incorect (pare familiar nu?)”, a precizat Cîţu.